Hubert van der Hofstad

Persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen hebben mij altijd geboeid. Deze interesse en mijn achtergrond als gedragswetenschapper vormen de basis van mijn loopbaan. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling van mensen, leiderschapsontwikkeling en coaching.

Ik werkte bij verschillende bedrijven (Unilever, Heijmans, SHL, Rabobank) in HR, management development en talentontwikkeling. Als professional en als leidinggevende. Vanuit die rollen heb ik me ontwikkeld tot coach en sparringpartner voor leiders en professionals op senior en executive niveau.

Als mens ben je nooit klaar met je ontwikkeling en groei. Ook ik blijf leren! Niet alleen door interessante bewegingen en opleidingen te volgen, maar vooral door te klankborden met anderen, te ervaren en uitdagingen aan te gaan.

In 2019 ben ik gestart als zelfstandige. Een nieuwe fase in mijn leven. Deze stap past bij mijn idee dat elke uitdaging – hoe spannend ook – je verder brengt. Wat is de uitdaging waar jij voor staat? Ik nodig jou uit met jouw verhaal.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op