Van inzicht tot veranderen

Als coach werk ik met leiders en senior professionals in verandering. Individueel en in teams. Ik daag je uit om zelf tot je eigen kern te komen. Scherpe, verrassende of onverwachte vragen die ik stel en observaties die ik teruggeef, kunnen jou helpen om meer inzicht te krijgen. Werk en persoonlijk leven zijn hierbij voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn stijl is uitdagend, confronterend en tegelijk zorgzaam. Het raken van de kern mag spannend zijn, maar het hoeft niet zwaar te worden. Humor en relativeren met een kwinkslag zijn in het proces zeker zo essentieel. Voorop staat dat het verhelderend werkt.

Kijken door een andere bril en vanuit verschillende invalshoeken helpt. Jij als persoon, jouw rol en de context waarin jij je bevindt, komen aan bod. Er is aandacht voor de werkomgeving en het krachtenveld waarbinnen je als individu of als team functioneert. Zien we bepaalde patronen, hoe zijn deze ontstaan en hoe werken deze door in het hier en nu? Zelfkennis en bewustzijn vormen het vertrekpunt voor goed leiderschap. Samen werken we aan het verdiepen van dat inzicht, op zo’n manier dat het kan inspireren om te experimenteren met veranderen.

De inzichten die je krijgt in jezelf en in je functioneren geven jou de kans en de energie om keuzes te maken die leiden tot verandering. Als individu en als team.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op